خانه - پایگاه دانش کارجویا - انیمیشن سازی با انیمیت سی سی یا افترافکت ؟

انیمیشن سازی با انیمیت سی سی یا افترافکت ؟

انیمیت سی سی یا افتر افکت
فهرست مطالب

مقایسه دو مورد از بهترین نرم افزار ساخت انیمیشن دو بعدی ( انیمیت سی سی یا افترافکت )

انیمیت سی سی یا افترافکت

انیمیشن های همیشه مخاطب های فراوانی از کوچک و بزرگ داشته اند. امروزه با گسترده تر شدن علم تکنولوژی صنعت انیمیشن سازی هم پیشرفت چشم گیری داشته است در گذشته ای نه چندان دور ابتدا  یک مدل انیمیشن ساخته میشد که به دو بعدی مشهور بود و از آثار مشهور آن زمان میتوان به غول آهنی، سرزمین قبل از تاریخ، آناستازیا و … اشاره کرد که چه بسا هنوز هم طرفدران زیادی دارد. با دیدن انیمیشن های جذاب دو بعدی شاید این سوال در ذهن بسیاری به وجود آمده باشد که با چه نرم افزاری میتوان همچنین انیمیشن هایی ساخت؟

نرم افزار های متفاوت و متعددی در این راستا وجود دارند از جمله موهو، تون بوم هارمونی، کارکتر انیماتور، وی پینت و … اما در این مقاله ۲ مورد از بهترین های آنها بسنده میکنیم  و در ادامه به برسی نقاط قوت و ضعف هر کدام میپردازیم و به این سوال پاسخ میدهیم که انیمیشن سازی با انیمیت سی سی یا افترافکت؟ کدام یک راحت تر و یا بهتر است؟

۱. آدوبی انیمیت سی سی (Adobe Animate CC)

شاید در ابتدا این اسم برایتان نا آشنا باشد اما در حقیقت این همان نرم افزار ماکرو مدیا فلش ام ایکس است که با یک تغییر نام و تغییر چهره به یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای انیمیشن سازی دو بعدی تبدیل شده است. از قابلیت های جذاب این برنامه داشتن زبان برنامه نویسی بسیار ساده و روان برای تولید بازی های ساده و سرگرم کننده است. حتی سیستم های کم قدرت این برنامه را به راحتی اجرا میکنند که این میتواند یک مزیت بزرگ برای کسانی باشد که توان خرید کامپیوتر های پرقدرت را ندارند. عکس زیر پنل کاربری و صفحه اولیه این نرم افزار را نشان میدهد.

انیمیت سی سی

از نمونه انیمیشن های بسیار موفق که با این نرم افزار ساخته شده است و در تلویزیون پخش شده است میتوان به  My Little Pony: Friendship Is Magic و Motorcity Character Action Demo Reel اشاره کرد. حتی در یوتیوب هم کانال های زیادی وجود دارند که هنوز از این نرم افزار استفاده میکنند و دنبال کننده های قابل توجهی دارند که میتوان به هنرمند آمریکایی آلن بکر با ۱۷ میلیون سابسکرایبر اشاره کرد.

۲. افتر افکت (After Effects)

افترافکت نرم افزاری بسیار قدرتمند  و منعطفی که کمتر کسی پیدا میشود که نام آن را نشنیده باشد. کاربرد افترافکت  در ساختن موشن گرافیک بسیار قابل توجه است. در مقایسه ای ساده به راحتی میتوان متوجه شده که کار با نرم افزار انیمیت سی سی بسیار راحت تر از افترافکت است ولی در مقابل نرم افزار افترافکت قابلیت های بیشتری هم دارد که همین گستردگی باعث پیچیده شدن امکانات آن میشود که حتی یادگیری اصول اولیه را با مشکل مواجه میکند به عنوان مثال برای شروع کار باید با ریگ بندی شخصیت جهت متحرک سازی آشنا بود. در تصویر زیر میتوانید نمای ورودی به برنام را مشاهده کنید.

افترافکت

از دیگر معایب این نرم افزار سنگین بودن و زمانبر بودن رندر گرفتن پروژها است که نیازمند داشتن سیستمی قدرتمند است.

سخن پایانی

باید به این نکته اشاره کرد که هر نرم افزاری برای قابلیتی خاص طراحی و برنامه ریزی شده است قاعدتا نرم افزارهای انیمیت سی سی یا افترافکت کاربردهای متفاوتی دارند پس نمی توان کامل آن ها را با همدیگر مقایسه کرد. در هر صورت اگر سیستم کامپیوترتان قدرتمند نیست و می خوهید از نرم افزار راحت تری برای انیمیشن سازی شروع کنید پیشنهاد من نرم افزار انیمیت سی سی است اما اگر علاوه بر انیمیشن سازی به کار جلوه های ویژه علاقمند هستید افترافکت پیشنهاد بهتری است. اما در انتها شباهتی که در بیشتر این سری نرم افزارها وجود دارد ساختن انیمیشن فریم بای فریم است که در واقع کاری تخصصی است و نیازمند علاقه و صبر و حوصله بسیار است. اگر این مقاله رو دوست داشتید میتوانید به مقاله دارک وب چیست؟ و آیا ورود به آن خطرناک است؟مراجه کنید. سپاس

Yaser
Yaser

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *