پایگاه دانش کارجویا » گوگل درایو – یادگیری سریع و ابتدایی کار با آن

پایگاه دانش کارجویا

در پایگاه دانش کارجویا، اطلاعات خود را در زمینه های مختلف به روز کنید.

گوگل درایو – یادگیری سریع و ابتدایی کار با آن

گوگل درایو
فهرست مطالب

یادگیری سریع و ابتدایی کار با گوگل درایو

در ادامه مقاله که قبلی که گوگل درایو را معرفی کردیم حال به نحو کار با این سرویس ذخیره سازی آنلاین می­پردازیم. اگر دانشجو هستید و یا در همه حال نیاز دارید که بعضی فایل ها همراهتان باشد این مقاله برای شماست و نحو کار با گوگل درایو را به راحتی آموزش خواهیم داد. این سرویس ذخیره سازی دارای امکانات زیادی است اما در این مقاله سعی شده است در حد ابتدایی و تا حدی که بتوانید نیاز خود را برطرف کنید آموزش داده شود. پس با ما همراه باشید.

آموزش کار با گوگل درایو

گوگل درایو در نسخه­های ویندوز، وب و برای گوشی های همراه اریه شده است. در گوشی های اندرویدی به صورت پیش فرض بر روی سیستم عامل نصب هستند اما در صورت نصب نبودن نگران نباشید به راحتی میتوانید از فروشگاه گوگل پلی یا اپ استور آن را دانلود کنید اما در نسخه وب باید به وب سایت drive.google.com  وارد شوید. همانطور که در مقاله قبل گفته شده هر کاربر در ابتدا به صورت رایگان ۱۵ گیگ فضای ابری در اختیار دارد که برای داشتن حجم بیشتر باید اشتراک خریداری نماید.

کار کردن با گوگل درایو بسیار راحت است و دقیقا شبیه به دستکتاپ کامپیوتر شماست که میخواهید فایل های خود را وارد آن کنید. اولین کار برای استفاده از این سرویس ساخت یک اکانت جیمیل است. که بعد از لاگین کردن یا ورود با صفحه زیر مواجه میشوید.

1 4 کارجویا

برای ذخیره فایل های کامپیوتر به روی گوگل درایو تنها کافیست آن را دراگ اند دراپ کنید یا به عبارتی فایل را کشیده و در داخل صفحه اصلی رها کنید. این فایل میتواند عکس، متن، ویدیو و حتی پوشه ای باشد که اطلاعاتی در داخل خود داشته باشد. دقیقا شبیه به حالتی است که فایلی را داخل فلش روی دستکتاپ کپی کنید با این تفاوت که باید زمان اندکی را صرف آپلود فایل بکنید. این شباهت تا حدی است که اگر شما در صفحه اصلی راست کلیک کنید از منوی آبشاری گزینه ایجاد فولدر جدید هم وجود دارد یعنی شما در همان صفحه توانایی ایجاد فولدر را خواهید داشت. هر چند که در منوی سمت چپ هم گزینه New وجود دارد که عملا همان گزینه های راست کلیک است. همانگونه که در تصویر زیر مشاهده می کنید از منوی آبشاری شما به راحتی میتوانید یک فایل متنی ایجاد کنید. این ابزارها در واقع مشابه به نرم افزارهای آفیس (ورد، اکسل و پاورپوینت) مایکروسافت هستند.

فضای ابری گوگل

قابلیت شخصی سازی فایل های موجود در گوگل درایو بسیار کاربردی و جذاب است  به صورتی که اگر روی هر پوشه راست کلیک کنید علاوه بر تغییر نام و آپشن های زیاد دیگر حتی میتوانید رنگ پوشه ها را به دلخواه تغییر دهید. اما نحوه دسترسی به فایل های مختلف تنها به این قابلیت ختم نمی شود. اگر حجم زیادی از فایل ها را آپلود کرده اید نگران نباشید گزینه جستجو در بالای صفحه میتواند برای پیدا کردن هرچه آسانتر فایل آپلودی به شما کمک کند. جالب تر آنجاست که خود گزینه سرچ بار قابلیت فیلتر کردن بر اساس پارامترهای مختلف را داراست.

قابلیت جذاب دیگر گوگل درایو به اشتراک گذاشتن فایل هاست بدین صورت که بر روی هر فایلی که راست کلیک کنید میتوانید گزینه Get Link را انتخاب کنید و در کادر نمایان شده فقط کافیست لینک را کپی کنید و برای هر کسی که لازم می دانید بفرستید. شخص مورد نظر تنها با کلیک بر روی لینک ارسالی شما به همان فایل دسترسی خوهد داشت.  شما حتی می توانید برای افراد دسترسی های متفاوتی را قرار دهید

 

راجب به ابزارهای گوگل درایو مانند گوگل  داک، شیتس و اسلایدز در مقاله قبلی توضیحاتی ارایه شد.

سخن پایانی

شرکت گوگل برای کاربران از سرویس های بسیار زیادی رو نمایی کرده است که گوگل درایو یکی از آن ها است. همین سرویس ذخیر سازی آنلاین دارای قابلیت های کاربردی و فراوانی است اما تا اینجا به همین میزان بسنده می کنیم. هدف شناخت اولیه شما با این سرویس گوگل و یادگیری کار با آن بود که چگونه فایل های مورد نیاز خود را داخل فضای ابری بارگزاری بکنیم یا چگونه با دیگران به اشتراک بگذاریم. اگر تمایل یادگیری بیشتری راجب به این سرویس و دیگر ابزارهای آن دارید لطفا در ادامه ما را همراهی بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *