انیمیشن گذاری در پریمیر
تصورتون از انیمیشن چیه؟ اصلا میدونید انیمیشن از کجا به وجود اومده؟ شاید واستون جالب باشه که انیمیشن خیلی قدمت داره و توی خیلی از نرم افزارهای مختلف میتونید ردپاش رو ببینید.از اونجایی که ما داریم درباره تدوین به کمک نرم افزار پرقدرت پریمیر صحبت میکنیم امروز میخوام بهتون نحوه انیمشین گذاری در پریمیر رو یاد بدم پس با من و کارجویا تا پایان این مطلب همراه بمونید.
موضوعاتی که در این مقاله بهشون می پردازیم :
- تاریخچه انیمیشن
- انیمشین گذاری در پریمیر
- چشم انداز مقاله بعدی
می توانید مقالات دیگر را نیز در سایت کارجویا در ارتباط با آشنایی با تدوین مشاهده بفرمایید.
—————————-
تاریخچه انیمیشن
قبل از اینکه بریم سراغ آموزش انیمیشن گذاری در پریمیر به نظرم خوبه که باهم یکمی درباره اینکه انیمیشن چجوری و چرا به وجود اومده صحبت کنیم.انیمیشن، فیلم کارتونی، تصویر متحرک، پویانمایی و … نوعی هنر سینمایی هستش که با عکاسی تایم لپس (تایم لپس تکنیکیه که در اون نرخ فریم خیلی کمتر از فرکانس مورد استفاده برای مشاهده سکانس هست).از مراحل متوالی انیمیشنِ اشیاء ساخته میشود.
وینسور مک کی اولین انیمیشن رو در سال ۱۹۰۶ ساخت. والت دیزنی اولین کسی بود که از صدا در انیمیشن استفاده کرد و پیشگام استفاده از رنگ در انیمیشن شد.در این استودیو شخصیتهای معروف بسیاری از جمله: میکی ماوس، پلوتون، گوفی و … خلق شدند.
گرافیک و تصویرسازی کامپیوتری دو حوزهای هستند که به شکل گسترده ای با تاریخ و توسعه کامپیوترهای مدرن آمیخته شدهاند. گرافیک کامپیوتری نقش مهمی در پیشرفت فناوری ایفا کرده و دستاوردهای بشری مانند فرود آپولو در ماه رو،به واقعیت تبدیل کرده؛چیزی که بدون وجود اون همچین کاری غیرممکن بود.
رابط کاربری گرافیکی هم،درک مردم عادی از رایانه و اون چیزی که قادر به انجامش هستند رو به کلی تغییر داد. همچنین CGI با فیلمهای موفق پیکسار مانند Toy Story و A Bug’s Life صنعت فیلم رو هم کاملاً متحول کرد. برای اطلاعات بیشتر به IdeaSchool مراجعه کنید.
خب تا اینجا با تاریخچه انیمیشن آشنا شدیم.ولی دقت داشته باشید انیمیشن گذاری در پریمیر خیلی متفاوت تر هست و صرفا نیاز هست بدونید که ساز و کار انیمیشن چطوریه تا واستون قابل درک باشه که کی فریم (Key Frame) گذاری ها در پریمیر چجوری باعث ایجاد موشن در عکس و ویدیوها میشن.
انیمیشن گذاری در پریمیر
با توجه به اینکه در یکی از مقاله ها درباره تغییر خصوصیات کلیپ در پریمیر صحبت کردم،پس باید کار با Effect controls رو تا حدود خوبی یاد گرفته باشید و بدونید باهاش چجوری کار کنید.حالا اینجا میخوام به مطالب اون مقاله قبلی این رو اضافه کنم که کی فریم (Key Frame) گذاری و یا به عبارت دیگه انیمیشن گذاری در پریمیر رو هم به کمک همین پنل Effect controls باید انجام بدیم.
واسه انجام این کار فقط نیاز داریم دو نقطه ای از ویدیو یا عکس رو که نیاز داریم رو انتخاب کنیم و اون شکل تایمری که کنار هر کدوم از زبانه های Position،Scale،Rotation و Opacity هست رو بزنید تا کی فریم ها(Key Frames) فعال بشن و بتونید انیمشین گذاری در پریمیر رو به راحتی انجام بدید.
توی عکس های زیر مطالبی که بالا گفتم نمایش داده شده ، با دقت به عکس ها نگاه کنید …
همچنین در ویدیوی زیر میتونید نتیجه انیمیشن گذاری در پریمیر رو مشاهده کنید.
چشم انداز مقاله بعدی
در این مطلب سعی کردم نحوه انیمیشن گذاری در پریمیر رو بهتون یاد بدم و شما باید خودتو انقدر تمرین کنید تا ریزه کاری ها و جزئیات کی فریم گذاری و انیمیشن گذاری در پریمیر دستتون بیاد و بدونید باید کی،کجا و چطوری از کی فریم ها استفاده کنید.امیدوارم که از این آموزش هم خوشتون اومده باشه و با کارجویا همچنان باشید و مطالب بعدی ما رو هم دنبال کنید.