کسب درآمد از تدوین
یکی از دغدغه های همه ما داشتن شغل و کسب درآمد هست و هرکس در هر رشته و زمینه ای که مهارت و استعداد داشته باشه میتونه با استفاده از اون درآمد کسب کنه.مقاله امروزمون درباره کسب درآمد از تدوین هست و میخوایم باهم ببینیم که آیا میشه با یادگرفتن پریمیر و تدوین به پول رسید یا خیر؟!
پس تا پایان این مقاله با کارجویا همراه باشید.
موضوعاتی که در این مقاله بررسی می شود :
- سه راه برای کسب درآمد از تدوین
- نکات مهمی که باید برای کسب درآمد از تدوین رعایت کنید
- جمع بندی و نتیجه گیری
می توانید مقالات دیگر را نیز در سایت کارجویا در ارتباط با تدوین مشاهده بفرمایید.
—————————
سه راه برای کسب درآمد از تدوین
هنر تدوین از اون هنرهاییه که افراد میتونن به صورت مستقل ازش درآمد داشته باشن.با این حال اگه شما تدوینگر حرفه ای هستید در ابتدا باید مشخص کنید که قراره به صورت تیمی در یک مجموعه مشغول به کار بشید و یا اینکه خودتون تنها و مستقل کار کنید.
پس در حالت کلی سه راه برای کسب درآمد از تدوین وجود داره:
- فعالیت به صورت فریلنسری
- راه اندازی کسب و کار
- فعالیت با گروه های مختلف سینمایی
خب حالا به ترتیب این سه مورد رو باهم دیگه بررسی می کنیم:
فعالیت به صورت فریلنسری
یکی از رایجترین راههای درآمد در زمینه تدوین،فعالیت به صورت فریلنسریه. فریلنسر در واقع به کسی میگن که در یه حرفه خاص،تخصص و مهارت بالایی داره و به صورت پروژهای و دورکاری برای مجموعهها و یا کارفرماهای مختلف کار می کنه.
یکی از معایب فریلنسری گرفتن کار به صورت پروژهایه! این موضوع به این معناست که اگر فعالیت شما با یکی از کارفرمایان قطع بشه، ممکنه تا پیدا کردن یه کارفرمای دیگه مجبور باشید مگس بپرونید!! اما معمولا برای تدوینگرهایی که به صورت فریلنسری کار میکنن،همیشه کار هست.
راه اندازی کسب و کار
یکی دیگه از راههای کسب درآمد از تدوین،راه اندازی کسب و کار مستقل هست.به عبارت سادهتر یعنی راه انداختن یک استدیو شخصی برای کار در زمینه تدوین یا راه انداختن شرکت تخصصی و استخدام نیروهای خبره و باتجربه در این زمینه برای بهبود در روند کارایی و تسریع دریافت و تحویل پروژهها.
فرق این روش با روش قبلی اینه که دیگه نیاز نیست همه کارهای تدوین و پروژه دریافتی رو خودتون انجام بدید و به جای این کار میاید و از افراد متخصص در این زمینه استفاده می کنید.
فعالیت با گروه های مختلف سینمایی
واسه کسب درآمد از تدوین این راه هم میتونه گزینه خوبی باشه،یعنی راه اندازی کسب و کار سینمایی و فعالیت با گروه های مختلف سینمایی.توی دوره زمونه الان،فعالیتهای مختلف سینمایی به اوج خودشون رسیدن و اکثر کارگردانها و تیمهای سینمایی دنبال جذب نیروی متخصص و مشتاق در این زمینه هستند تا بتونن کار خودشون رو راه بندازن.
داشتن رزومه خوب و مناسب یکی از ملزومات کار در گروه های سینمایی هست و اگه به این کار علاقه دارید باید سعی کنید رزومه قویای داشته باشید.همچنین اینکه از دانش و تخصص کافی در این زمینه برخوردار باشید هم میتونه کمک زیادی بهتون برای جذب در این گروهها بکنه.
نکات مهمی که باید برای کسب درآمد از تدوین رعایت کنید
یکی از چالشهایی که در این زمینه وجود داره، گرفتن پروژه اس! معمولا برخی از کارفرماها تمایل دارن تا پروژه هاشون رو به جای سپردن به افراد مستقل به شرکت ها و گروه های باتجربه و معروف بسپرن و این یکمی واستون کسب درآمد از تدوین رو سخت میکنه ولی خب نباید نگران این موضوع باشید چون با داشتن نمونه کار و رزومه مناسب میتونید نظر کارفرما رو به خوبی جلب کنید.
یا مثلا میتونید فعالیتتون در حوزه تدوین محدود کنید،یعنی اینکه واسه کارفرما مشخص کنید که شما تنها توانایی تدوین فیلم را برعهده دارید و با فرایند هایی همچون فیلم برداری، ضبط صدا و… آشنایی کافی ندارید و نمی تونید این کارهارو با کیفیت مدنظر کارفرما انجام بدید.
اگه مشخصا واسه یک موضوع خاص بازاریابی و تبلیغات کنید میتونید مشتریان هدفمند و منحصر به فردی پیدا کنید، درسته که این روند می تونه در نهایت کمی سخت باشه ولی طولی نمی کشه که پس از مدت کوتاهی می تونید نظر بهترین کارفرماها رو جذب کنید.
جمع بندی و نتیجه گیری
شبکههای اجتماعی یکی دیگه از بسترهاییه که میتونه بهتون کمک کنه با تعداد زیادی از افراد تأثیرگذار در حوزهی سینما ارتباط برقرار کنید.بنابراین فعالیت در شبکههای اجتماعی رو در اولویت قرار بدید و هر جا احتمال وجود پروژهای تازه رو برای خودتون تشخیص دادید،حتما اعلام آمادگی کنید.
در این مقاله روش های کسب درآمد از تدوین و راه اندازی کسب و کار سینمایی رو بررسی کردیم و چالشهایی که ممکنه در زمینه کسب درآمد از تدوین رو باهم دیدیم.میتونید نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید و حتما با ما در ادامه بررسی و آموزش تدوین همراه باشید.
از کارجویا بخوانید :
منبع : گرافیستار