پایگاه دانش کارجویا » حذف نویز در پریمیر | ۳ افکت صوتی ساده

پایگاه دانش کارجویا

در پایگاه دانش کارجویا، اطلاعات خود را در زمینه های مختلف به روز کنید.

حذف نویز در پریمیر | ۳ افکت صوتی ساده

فهرست مطالب

۳ افکت صوتی ساده پریمیر

تا حالا پادکست یا نمایش رادیویی گوش دادین؟ به این فکر کردین که چطوری میشه نویز و صداهای محیطی رو برای تولید پادکست یا نمایش های رادیویی حذف کرد؟ اینجا بازم ادوبی پریمیر به کمک ما میاد و میتونیم به راحتی حذف نویز در پریمیر رو انجام بدیم.پس تا پایان این مقاله کارجویا همراه باشید.

موضوعاتی که در این مقاله بهشون می پردازیم :

  • حذف نویز در پریمیر
  • ۳ افکت کاربردی حذف نویز در پریمیر
  • چشم انداز مقاله بعدی

می توانید مقالات دیگر را نیز در سایت کارجویا در ارتباط با آشنایی با تدوین مشاهده بفرمایید.

—————————

حذف نویز در پریمیر

برای حذف نویز در پریمیر بر خلاف تصحیح رنگ راه های متفاوت و زیادی پیش روی ما نیست.واسه حذف نویز باید مشخصا از DeNoise افکت استفاده کنیم.برای حذف نویز در پریمیر باید اول فایل صوتی مورد نظر رو انتخاب کنیم و بعد افکت موردنیاز رو روش Drag کنیم.بعد از Drag کردن باید در پنجره Effect controls در قسمت Cusom Setup و Channel Map میتونیم ویرایش و تغییرات مختلف رو روی گام های صدا،ترکیب فرکانس ها و … اعمال کنیم.

اول باید بدونیم که پریست های مختلفی برای حذف نویز به صورت پیش فرض و آماده در پریمیر وجود دارن که میشه ازشون استفاده کرد و طبق معمول همیشه قابلیت ساخت پریست های دستی و متفاوت تری وجود داره که میتونید با ترکیب کردن افکت های صوتی مختلف پریست دلخواه خودتون رو بسازید.

۳ افکت کاربردی حذف نویز در پریمیر

اولین افکتی که میخوایم بررسی کنیم Delay & Echo هستش.سه حالت برای این افکت وجود دارهAnalog Delay،Multitap Delay، Delay. هر کدوم از این سه تا رو Drag کنید روی فایل صوتی کنار اسم افکت در قسمت Effect Controls یک زبونه ظاهر میشه که یه گزینه پریست آماده رو برامون فراهم میکنه مثل عکس ۱.

حذف نویز در پریمیر
عکس ۱ : افکت Delay & Echo

 

طبق عکس ۱ پریست های مختلف رو وقتی اعمال کنیم قابلیت ادیت روی هرکدوم رو،باز هم میتونیم تغییر بدیم و با جابجایی گام های صدا و تغییر فرکانس ارسال اون رو میشه تغییر داد.

افکت دوم Noise Reduction/Restoration هستش که باز هم سه تا افکت رو میتونید ببینید از جمله DeHummer ، DeNoise ، DeReverb رو داریم که باز هم با Drag کردن روی فایل صوتی میتونید افکت ها رو اعمال کنید. واسه حذف نویز در پریمیر باید از گزینه DeNoise استفاده کنید.بعد از اعمال کردن افکت روی فایل صوتی میتونید نویز سنگین و سبک رو میشه روی فایل اعمال کرد و به شکل پیش فرض فایل رو دی نویز کنیم.طبق عکس ۲ هم میتونید نوع پیش فرض بودن افکت دی نویز رو انتخاب کنید.

حذف نویز در پریمیر
عکس ۲ : افکت Noise Reduction/Restoration

 

افکت سوم Reverb هستش.این کلمه در لغت به معنای طنین انداختن یا منعکس کردن هستش.این افکت هم دارای سه تا زیرمجموعه هستش از جمله Convolution Reverb،Studio Reverb،Surround Reverb. این سه مدل افکت رو میتونید به روش های مختلف روی فایل صوتی اعمال کنید. در اینجا من از Convolution Reverb استفاده کردم و همونطور که توی عکس ۳ مشاهده می کنید پریست های آماده باز هم در Effect Controls قابل مشاهده هستند و بر اساس علاقتون میتونید از هرکدوم که دوست داشتید استفاده کنید.

حذف نویز در پریمیر
عکس ۳ : افکت Reverb

 

چشم انداز مقاله بعدی

در این مقاله چگونگی حذف نویز در پریمیر رو تا حدود زیادی آموزش دادیم و سعی کردم سه تا از ساده ترین افکت های صوتی برای حذف نویز رو یادتون بدم و با آسون ترین روش ها بهتون آموزش دادم که بتونید نویز رو در فایل های صوتی مختلف حذف کنید و کیفیت صدای موردنظر خودتون رو افزایش بدید.این بود از مقاله امروز کارجویا … امیدوارم از مطالب امروز استفاده کافی رو برده باشید و با مقاله های بعدی کارجویا هم همراه باشید.

مقاله هایی که میتونید در کارجویا دنبال کنید :

ساخت سکانس در پریمیر

روش های خروجی گرفتن در پریمیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *